BL Administration

Björn Lundén Information (BL INFO AB) håller dig uppdaterad inom ekonomi, juridik, skatt och personal Björn Lundén Information är ett kunskapsföretag som sedan 1987 har försett företag och deras rådgivare med lättbegriplig information om skatt, redovisning, arbetsrätt och affärsjuridik. Deras mål är att vad du än undrar över inom dessa områden så ska du kunna få information. Det kan vara i någon av deras 76 böcker, genom dokumentmallar, i något av deras ekonomiprogram eller på någon av deras kurser.

Vad är BL Administration?
BL Administration är DET kompletta ekonomisystemet.
BL Administration är allt du behöver för att sköta företagets ekonomi samlat i ett och samma administrationsprogram. Du väljer själv vilka delar som ska ingå i just ditt BL Administration. Oavsett om du behöver hela systemet eller kanske bara ett faktureringsprogram så hittar du det här.

BL Fakturering är ett lätthanterligt faktureringsprogram för små och medelstora företag. Du kan utforma fakturorna exakt som du vill ha dem.
Du kan även göra kontantfakturor som är ett godkänt alternativ till att använda ett certifierat kassaregister. Detta är lämpligt för företagare som inte har så många kontantförsäljningar per dag, t ex frisörer, hantverkare och massörer m fl.
BL Fakturering hanterar bl a HUS-tjänster (ROT och RUT). Programmet ser till att alla nödvändiga uppgifter kommer med på fakturan samt att den preliminära skattereduktionen dras av på rätt sätt från totalbeloppet. Programmet hanterar även den begäran om utbetalning du skickar till Skatteverket.

Programmet går även att integrera med andra programvaror och system.

BL Fakturering finns även som BL Fakturering Plus faktureringsprogram som innehåller extra avancerade funktioner tex lagerhantering, autogiro, offerthantering, avtalsfakturering.

BL fakturering innehåller bland annat:
* Egna fakturamallar
* Kundregister
* Artikelregister
* Prislistor
* Kontantfakturering
* Kundreskontra
* Påminnelser & krav hantering
* Räntefakturor
* Inkassolista
* Kreditupplysning via UC
* Hantering av HUS-tjänster (ROT och RUT)

Andra Ekonomiprogram från BL Info AB
BL Administration, BL-ebokföring, BLA Start, BL Bokslut och Winskatt är program som hjälper dig att sköta företagets bokföring, fakturering, löner, deklaration, mm.

Sveriges Redovisningskonsulters Förbund (SRF) genomför årligen en stor marknadsundersökning om ekonomisystem bland redovisningskonsulter. I enkäten, som i år besvarades av rekordmånga redovisningsföretag (1 800 st), får BL Administration högst betyg på samtliga punkter och utses till vinnare av SRF:s utmärkelse Nöjd kund 2009 – för tredje året i rad.